Personvernerklæring

Personvernerklæring

Personvernerklæring Bergen Mote

Vi er klar over at du setter din tillit til oss. Vi ser det derfor som vårt ansvar å beskytte personvernet ditt i henhold til loven GDPR, CCPA/CPRA, VCDPA og CPA. På denne siden forteller vi deg hvilke data vi samler inn når du bruker nettstedet vårt, hvorfor vi samler det inn og hvordan vi bruker det for å forbedre brukeropplevelsen din. På denne måten vil du forstå nøyaktig hvordan vi jobber.

Denne personvernerklæringen gjelder tjenestene til Bergen Mote. Du bør være klar over at Bergen Mote ikke er ansvarlig for personvernpraksisen til andre nettsteder og ressurser. Ved å bruke denne nettsiden, bekrefter du at du godtar personvernreglene.

Bergen Mote respekterer personvernet til alle brukere av nettstedet og sikrer at den personlige informasjonen du oppgir behandles konfidensielt og i henhold til loven GDPR, CCPA/CPRA, VCDPA og CPA. 

Vår bruk av innsamlede data

Bruk av våre tjenester

Når du registrerer deg for en av våre tjenester, ber vi deg om å oppgi personopplysninger. Disse dataene brukes til å utføre tjenesten. Dataene lagres på våre egne sikre servere til Bergen Mote eller de til en tredjepart. Vi vil ikke kombinere disse dataene med andre personopplysninger vi har.

Kommunikasjon

Når du sender e-post eller andre meldinger til oss, kan vi beholde disse meldingene. Vår e-postkasse er beskyttet mot inntrenging. Noen ganger vil vi be deg om din personlige informasjon som er relevant for den aktuelle situasjonen. Dette gjør oss i stand til å behandle spørsmålene dine og svare på forespørslene dine. Dataene lagres på Bergen Motes egne sikre servere eller de til en tredjepart. Vi vil ikke kombinere disse dataene med andre personopplysninger vi har.

Informasjonskapsler

Vi samler inn data for forskningsformål for å bedre forstå kundene våre slik at vi kan skreddersy tjenestene våre deretter.

Denne nettsiden bruker "informasjonskapsler" (tekstfiler plassert på datamaskinen din) for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan brukerne bruker nettstedet. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om din bruk av nettsiden kan overføres til Bergen Motes egne sikre servere eller de til en tredjepart. Vi bruker denne informasjonen til å spore hvordan du bruker nettstedet, for å sammenstille rapporter om aktivitet på nettstedet og for å tilby andre tjenester knyttet til aktivitet på nettstedet og internettbruk.

Formål

Vi samler ikke inn eller bruker informasjon til andre formål enn de som er beskrevet i denne personvernerklæringen med mindre vi har innhentet ditt forhåndssamtykke.

Tredjeparter

Informasjonen deles ikke med tredjeparter bortsett fra nettapplikasjoner som vi bruker for butikken vår. Dette inkluderer Loox vurderingssystem. Denne informasjonen vil kun bli brukt til formålet med søknaden og vil ikke bli distribuert videre. Videre kan informasjonen i noen tilfeller deles internt. Våre ansatte er forpliktet til å respektere konfidensialiteten til dine data.

Endringer

Denne personvernerklæringen er skreddersydd for bruken av og mulighetene på denne siden. Eventuelle justeringer og/eller endringer på dette nettstedet kan føre til endringer i denne personvernerklæringen. Det er derfor tilrådelig å konsultere denne personvernerklæringen regelmessig.

Valg for personopplysninger

Vi tilbyr alle besøkende muligheten til å se, endre eller slette all personlig informasjon som er gitt til oss. Du kan sende en forespørsel til team@bergen-mote.com

Justering/avmelding av nyhetsbrevtjeneste

Nederst i hver utsendelse finner du muligheten til å endre dataene dine eller å avslutte abonnementet.

Endre/avregistrere kommunikasjon

Hvis du ønsker å endre dataene dine eller fjerne deg selv fra filene våre, vennligst kontakt oss. Se kontaktdetaljer nedenfor: team@bergen-mote.com

Deaktiverer informasjonskapsler

De fleste nettlesere er som standard satt til å akseptere informasjonskapsler, men du kan tilbakestille nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller for å indikere når en informasjonskapsel sendes. Det kan imidlertid hende at enkelte funksjoner og tjenester på våre og andre nettsteder ikke fungerer som de skal hvis informasjonskapsler er deaktivert i nettleseren din.

Spørsmål og tilbakemeldinger

Vi vurderer regelmessig vår overholdelse av denne personvernerklæringen. Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss: team@bergen-mote.com

Databruk
Vi deler ditt (besøkende, kunden) ordresporingsnummer, kurernavn og transaksjonsnummer knyttet til bestillingene dine. Med en tjenesteleverandør som heter Proveway Uptrack. Proveway Uptrack synkroniserer og verifiserer fraktinformasjon til betalingsgatewayer. Proveway Uptrack bruker ikke personlig informasjon som e-post og navnet ditt.