Ofte stilte spørsmål

Når kan jeg forvente å få bestillingen min?


For å holde prisene våre så lave som mulig for deg, får Bergen Mote produktene levert direkte fra produsent eller leverandør. Derfor kan leveringen ta litt lenger tid enn du er vant til. Det tar ca. 1-2 virkedager før bestillingen din er ferdig behandlet. Gjennomsnittlig leveringstid er ca. 4-6 virkedager i Tyskland.


Forventet leveringstid er overskredet, hvor er bestillingen min?

I de fleste tilfeller blir bestillingene levert innen forventet leveringstid. Dessverre kan en bestilling bli forsinket. Har du ventet ytterligere 3 dager etter den opprinnelige leveringsdatoen og fortsatt ikke mottatt bestillingen din? Send en e-post til: team@bergen-mote.com

Hvor mye koster forsendelsen?

Når du bestiller fra Bergen Mote, får du alltid gratis frakt.Hvordan kan jeg betale for bestillingen min?
Bergen Mote tilbyr alltid sikre betalinger. Vi bruker den mest brukte betalingsleverandøren i Nederland og Belgia:

  • Visa
  • Mastercard

Jeg mangler noen produkter, hvordan er det mulig?


Noen bestillinger sendes i separate pakker på grunn av vektbegrensninger. For å sikre kvaliteten på produktene kan produktene du bestiller, komme fra forskjellige leverandører. Hvis du bestiller flere produkter fra oss samtidig, er det ikke sikkert at produktene blir levert samtidig.

Ikke bekymre deg, bestillingen din er på vei. Resten av bestillingen blir vanligvis levert i løpet av 1 til 3 virkedager.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg mottar en skadet forsendelse?,


Det kan dessverre skje at bestillingen din blir skadet under leveringen. Som kunde kan du selvfølgelig ikke gjøre noe med dette. I så fall ber vi deg kontakte vår kundeservice umiddelbart ved å sende en e-post til team@bergen-mote.com. Det er nødvendig å ta bilder av reklamasjonen og legge dem ved e-posten.


Vennligst ikke send varen i retur uten å dele bildene med oss. Da vil vi dessverre ikke kunne finne en passende løsning for deg. Vårt kundeserviceteam vil behandle meldingen din så raskt som mulig og samarbeide med deg for å finne den beste løsningen.

Dette skjer hvis du har kjøpt feil produkt, det ikke passer eller du ikke lenger ønsker varen.

Ta først kontakt med kundeserviceteamet vårt (team@bergen-mote.com). Vi vil se hva som er den beste løsningen for deg. Hvis det ikke fungerer, betaler du bare fraktkostnadene for å returnere produktet til oss.


Har du fortsatt spørsmål?

team@bergen-mote.com


+31852129638