Vilkår og betingelser

Vilkår for bruk

Firmanavn: Beltamor
Firmanummer: 85744395
Adresse: Waaldijk 187
Postnummer: 2988AW
By: Ridderkerk
Land: Nederland

Kontakt:

E-post: team@bergen-mote.com
Telefonnummer: +31852129639

Denne nettsiden drives av Bergen Mote. På hele nettstedet refererer begrepene "vi", "oss" og "vår" til BergenMote. Bergen Mote tilbyr denne nettsiden, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester tilgjengelig fra denne siden til deg, brukeren, forutsatt at du aksepterer alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er oppgitt her.

Ved å besøke nettstedet vårt og/eller kjøpe noe fra oss, går du inn i vår "tjeneste" og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("vilkår for bruk", "vilkår og betingelser"), inkludert tilleggsvilkårene og vilkår og retningslinjer det refereres til her og/eller tilgjengelig via hyperkobling. Disse tjenestevilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert men ikke begrenset til brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og/eller innholdsbidragsytere.

Vennligst les disse tjenestevilkårene nøye før du bruker nettstedet vårt. Ved å gå inn på eller bruke noen del av nettstedet godtar du å være bundet av disse tjenestevilkårene. Hvis du ikke godtar alle vilkårene og betingelsene i denne avtalen, kan du ikke bruke noen av tjenestene som tilbys av Bergen Mote. Hvis disse vilkårene for bruk anses som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene for bruk.

Alle nye funksjoner eller verktøy som legges til den nåværende butikken er også underlagt vilkårene for bruk. Du kan se den nyeste versjonen av vilkårene for bruk når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, modifisere eller erstatte noen del av disse tjenestevilkårene ved å legge ut oppdateringer og/eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden regelmessig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter at endringer er lagt ut, utgjør aksept av disse endringene.

Butikken vår ligger på Shopify Inc. de gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som lar oss selge produktene og tjenestene våre til deg.

DEL 1 - VILKÅR NETTBUTIKK
Ved å godta disse vilkårene for bruk, representerer du at du er minst myndig, eller at du er myndig og har gitt oss tillatelse til å la en av dine mindreårige personer bruke dette nettstedet.

Du kan ikke bruke produktene våre til ulovlige eller uautoriserte formål, og du kan ikke bryte noen lover som gjelder i din jurisdiksjon (inkludert men ikke begrenset til lover om opphavsrett) når du bruker tjenesten.

Du kan ikke overføre ormer eller virus eller noen kode av destruktiv karakter.

Et brudd på eller brudd på noen av vilkårene vil resultere i umiddelbar oppsigelse av tjenestene våre og mulig varsling til myndighetene.

DEL 2 - GENERELLE BETINGELSER
Vi forbeholder oss retten til å nekte service til hvem som helst når som helst, uansett årsak.

Du forstår at innholdet ditt (ikke inkludert kredittkortinformasjon) kan overføres ukryptert og involverer (a) overføringer over ulike nettverk; og (b) endringer for å møte og tilpasse seg tekniske krav til tilkobling av nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon er alltid kryptert under overføring på tvers av nettverk.

Du samtykker i å ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen del av tjenesten, bruk av tjenesten eller tilgang til tjenesten eller noen kontakt på nettstedet som tjenesten leveres gjennom, uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra oss .

Overskriftene som brukes i denne avtalen er kun inkludert for enkelhets skyld og skal ikke begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.


DEL 3 - NØYAKTIGHET, FULLSTENDIGHET OG AKTUELL INFORMASJON
Vi er ikke ansvarlige hvis informasjon som gjøres tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Materialet på dette nettstedet er kun ment for generell informasjon og skal ikke stoles på eller brukes som det eneste grunnlaget for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer fullstendige eller mer aktuelle informasjonskilder. All tillit til materialet på denne siden er på egen risiko.

Dette nettstedet kan inneholde viss historisk informasjon. Historisk informasjon er nødvendigvis ikke aktuell og er kun gitt som referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på denne siden når som helst, men vi er ikke forpliktet til å oppdatere informasjonen på siden vår. Du godtar at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.

DEL 4 - ENDRINGER I SERVICE OG PRISER
Prisene på våre produkter kan endres uten varsel. Vi forbeholder oss retten til å endre eller avbryte tjenesten (eller deler eller innhold derav) når som helst uten varsel. Vi skal ikke være ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for endringer, prisendringer, suspensjon eller avslutning av tjenesten.


SEKSJON 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis aktuelt).
Enkelte produkter eller tjenester er kanskje bare tilgjengelig online via nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan være tilgjengelige i begrensede mengder og kan bare returneres eller byttes i samsvar med våre returregler.

Vi har gjort vårt ytterste for å vise så nøyaktig som mulig fargene og bildene av produktene våre som vises i butikken. Vi kan ikke garantere at visningen av farger på dataskjermen din vil være nøyaktig.

Vi forbeholder oss retten, men er ikke forpliktet, til å begrense salget av våre produkter eller tjenester til enhver person, geografisk område eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengden av produkter eller tjenester vi tilbyr. Alle produktbeskrivelser eller priser på produkter kan endres når som helst uten varsel, etter eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avslutte ethvert produkt når som helst.

Vi garanterer ikke at kvaliteten på produktene, tjenestene, informasjonen eller annet materiale du kjøper eller skaffer deg vil oppfylle dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli rettet.

SEKSJON 6 - NØYAKTIGHET AV FAKTURERINGS- OG KONTOINFORMASJON
Vi forbeholder oss retten til å avvise enhver bestilling du legger inn hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere antall kjøpt per person, per husholdning eller per bestilling. Disse begrensningene kan gjelde for bestillinger fra eller under samme kundekonto, samme kredittkort og/eller bestillinger med samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfelle vi endrer eller kansellerer en bestilling, kan vi forsøke å varsle deg ved å kontakte e-postadressen og/eller faktureringsadressen/telefonnummeret du oppga ved bestillingen. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby bestillinger som, etter vår egen vurdering, ser ut til å være plassert av forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du samtykker i å oppgi gjeldende, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp du gjør fra butikken vår. Du samtykker i å umiddelbart oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadresse og kredittkortnumre og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg om nødvendig.

For mer informasjon, se vår returpolicy


SEKSJON 7 - EKSTRA VERKTØY
Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi ikke har kontroll eller innspill over. Du erkjenner og godtar at vi gir tilgang til slike verktøy "som tilgjengelig" uten noen garantier, representasjoner eller betingelser av noe slag og uten noen godkjenning. Vi skal ikke ha noe ansvar overhodet som følge av eller relatert til din bruk av valgfrie tredjepartsverktøy.

Enhver bruk av deg av valgfrie verktøy som tilbys gjennom nettstedet er helt på egen risiko og eget skjønn, og du må sørge for at du er kjent med og godtar vilkårene som verktøyene tilbys av den eller de relevante tredjepartsleverandørene.

Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og/eller funksjoner gjennom nettstedet (inkludert utgivelse av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og/eller tjenester vil også være underlagt disse vilkårene for bruk.

SEKSJON 8 – TREDJEPARTSLINKER
Visse innhold, produkter og tjenester tilgjengelig gjennom tjenesten vår kan inneholde tredjepartsmateriale.

Tredjepartslenker på dette nettstedet kan lede deg til tredjepartsnettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og er ikke ansvarlige for noe tredjepartsmateriale eller nettsteder, eller for andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjeparter.

Vi er ikke ansvarlige for skader eller skader knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Vennligst les og forstå tredjepartens retningslinjer og praksis nøye før du inngår noen transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjepartsprodukter bør rettes til tredjeparten.

SEKSJON 9 - BRUKERKOMMENTARER, TILBAKEBACK OG ANDRE INNLEGG
Hvis du sender visse spesifikke bidrag på vår forespørsel (f.eks. en anmeldelse) eller uten forespørsel fra oss, send kreative ideer, forslag, forslag, planer eller annet materiale, enten på nettet, via e-post, per post eller på annen måte (samlet, "Kommentarer "), samtykker du i at vi når som helst, uten begrensning, kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på annen måte bruke i et hvilket som helst medium eventuelle kommentarer du videresender til oss. Vi er ikke forpliktet til (1) å holde eventuelle kommentarer konfidensielle; (2) å betale et gebyr for eventuelle kommentarer; eller (3) for å svare på eventuelle kommentarer.

Vi kan, men er ikke forpliktet til, overvåke, redigere eller fjerne innhold som etter vårt eget skjønn er ulovlig, støtende, truende, injurierende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte støtende eller bryter med den intellektuelle eiendommen til en part eller disse vilkårene for bruk .

Du godtar at kommentarene dine ikke krenker noen tredjeparts rettigheter, inkludert opphavsrett, varemerke, personvern, personlighet eller annen personlig eller eiendomsrett. Du godtar videre at kommentarene dine ikke vil inneholde noe ærekrenkende eller på annen måte ulovlig, støtende eller uanstendig materiale, eller inneholde datavirus eller annen skadelig programvare som på noen måte kan påvirke driften av tjenesten eller relatert nettsted. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, utgi deg for andre enn deg selv eller på annen måte villede oss eller tredjeparter om opprinnelsen til kommentarer. Du er alene ansvarlig for alle kommentarer du kommer med og deres nøyaktighet. Vi tar ikke noe ansvar og påtar oss intet ansvar for eventuelle kommentarer som er lagt inn av deg eller en tredjepart.


SEKSJON 10 – PERSONOPPLYSNINGER
Oppgi personlig informasjon gjennom butikken er dekket av vår personvernerklæring. For å se vår personvernerklæring klikk her.

SEKSJON 11 - FEIL, UNØYAKTIGHETER OG UTLEVELSER
Noen ganger kan det være informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produktfraktkostnader, transitttider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser og til å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er feil når som helst uten varsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen).

Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, modifisere eller klargjøre informasjon i tjenesten eller på noe relatert nettsted, inkludert, uten begrensning, prisinformasjon, med unntak av det som kreves av loven. Ingen spesifisert oppdaterings- eller fornyelsesdato brukt i tjenesten eller på noe relatert nettsted skal tolkes som å indikere at informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted har blitt endret eller oppdatert.


SEKSJON 12 - FORBUDT BRUK
I tillegg til eventuelle andre forbud som er angitt i vilkårene for bruk, har du forbud mot å bruke nettstedet eller dets innhold (a) til ulovlige formål; (b) å få andre til å begå eller delta i enhver ulovlig handling; (c) å bryte internasjonale, føderale, statlige eller provinsielle forskrifter, regler, lover eller lokale forordninger; (d) å krenke eller krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter; (e) å trakassere, misbruke, fornærme, skade, ærekrenke, nedverdige, skremme eller diskriminere andre på grunnlag av kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemming (f) gi falske eller villedende informasjon; (g) laste opp eller overføre virus eller annen type ondsinnet kode som vil eller på noen måte kan svekke funksjonaliteten eller driften av tjenesten eller et relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett (h) samle inn eller spore andres personopplysninger (i) for spam, phishing, pharm, påskudd, edderkopp, kryp eller skraping; (j) for obskøne eller umoralske formål; eller (k) for å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til tjenesten eller et relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte bruken din av tjenesten eller et relatert nettsted for brudd på noen av de forbudte brukene.

SEKSJON 13 - FRASKRIVELSE AV GARANTIER; ANSVARSBEGRENSNING
Vi garanterer ikke, representerer eller garanterer at din bruk av tjenesten vår vil være uavbrutt, rettidig, sikker eller feilfri.

Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten vil være nøyaktige eller pålitelige.

Du godtar at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller kansellere tjenesten når som helst uten varsel til deg.

Du godtar uttrykkelig at din bruk av, eller manglende evne til å bruke, tjenesten og/eller produktene er helt på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester levert til deg gjennom tjenesten er (med mindre det er uttrykkelig angitt av oss) gitt "som den er" og "som tilgjengelig" for din bruk uten noen representasjoner, garantier eller betingelser av noe slag, verken uttrykkelig eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller betingelser for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-krenkelse.

Under ingen omstendigheter skal BergenMote, våre direktører, offiserer, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere være ansvarlige for skader, tap, krav eller direkte, indirekte, tilfeldige, straffende, spesielle , eller følgeskader av noe slag, inkludert, men ikke begrenset til, tapt fortjeneste, tapte inntekter, tapte besparelser, tapte data, erstatningskostnader eller lignende skader, enten de er basert på kontrakt, tort (inkludert uaktsomhet), objektivt ansvar, eller ellers som følge av din bruk av tjenesten eller produktene som er oppnådd ved bruk av tjenesten, eller for andre krav relatert på noen måte til din bruk av tjenesten eller ethvert produkt, inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle feil eller utelatelser i innhold, eller tap eller skade av noe slag som er påført som et resultat av bruk av tjenesten eller innhold (eller produkt) som er lagt ut, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig gjennom tjenesten, selv om du ble informert om muligheten for det. Fordi enkelte stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, vil vårt ansvar i slike stater eller jurisdiksjoner være begrenset i den grad loven tillater.


SEKSJON 14 – ERSTATNING
Du samtykker i å skadesløs, forsvare og holde BergenMote og våre overordnede, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, offiserer, direktører, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte ufarlige fra ethvert krav eller krav, inkludert rimelige advokatsalærer, utbetalt av en tredjepart på grunn av eller som følge av ditt brudd på disse tjenestevilkårene eller dokumentene det refereres til her, eller ditt brudd på noen lov eller rettighetene til en tredjepart.

SEKSJON 15 – ATDELBARHET
Hvis en bestemmelse i disse tjenestevilkårene blir fastslått å være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndheves, skal en slik bestemmelse likevel kunne håndheves i den fulle utstrekning det er tillatt i gjeldende lov, og den uhåndhevbare delen skal anses å skille fra disse tjenestevilkårene, slik avgjørelse ikke påvirker gyldigheten og håndhevbarheten av alle andre bestemmelser.

ARTIKKEL 16 – OPPSIGELSE
Forpliktelsene og forpliktelsene til partene pådratt før oppsigelsesdatoen skal bestå for alle formål etter oppsigelsen av denne avtalen.

Disse tjenestevilkårene er effektive med mindre og inntil de sies opp av deg eller oss. Du kan si opp disse vilkårene for bruk når som helst ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, eller når du slutter å bruke siden vår.

Hvis du, etter eget skjønn, mislykkes, eller vi mistenker at du mislykkes, i å overholde vilkår eller bestemmelser i disse tjenestevilkårene, kan vi også si opp denne avtalen når som helst uten varsel, og du vil forbli ansvarlig for alle skyldige beløp til og med datoen for oppsigelse; og/eller du kan bli nektet tilgang til tjenestene våre (eller deler av dem) tilsvarende.

SEKSJON 17 - HELE AVTALEN
Vår unnlatelse av å utøve eller håndheve noen rettigheter eller bestemmelse i disse tjenestevilkårene skal ikke utgjøre en fraskrivelse av slik rett eller bestemmelse.

Disse tjenestevilkårene og eventuelle retningslinjer eller forretningsregler lagt ut av oss på dette nettstedet eller i forbindelse med tjenesten utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og styrer din bruk av tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjoner og forslag , enten muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, uten begrensning, tidligere versjoner av vilkårene for bruk).

Eventuelle uklarheter i tolkningen av disse vilkårene for bruk vil ikke bli tolket til skade for den som utarbeider.

SEKSJON 18 - GJELDENDE LOV
Disse bruksvilkårene og eventuelle separate avtaler som vi leverer tjenester til deg under, skal styres av og tolkes i samsvar med lovene i Nederland.

Enhver tvist, uenighet, forskjell eller krav (inkludert ikke-kontraktuelle tvister eller krav) som oppstår som følge av eller i forbindelse med disse vilkårene og betingelsene, inkludert eksistensen, gyldigheten, tolkningen, ytelsen, bruddet eller oppsigelsen av disse eller enhver tvist angående ikke-kontraktsmessige forpliktelser som oppstår fra eller i forbindelse med disse vilkårene og betingelsene skal henvises til og til slutt avgjøres ved voldgift administrert av Nederland som er i kraft på tidspunktet voldgiftserklæringen inngis. Loven som gjelder for denne voldgiftsklausulen er loven i Nederland. Stedet for voldgift er Nederland. Antallet voldgiftsdommere er én. Voldgiftsbehandlingen skal gjennomføres på engelsk.

SEKSJON 19 - ENDRINGER I VILKÅRENE FOR SERVICE
Du kan se gjennom den nyeste versjonen av vilkårene for bruk når som helst på denne siden.

Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, modifisere eller erstatte noen del av disse tjenestevilkårene ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke nettsiden vår regelmessig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet vårt eller tjenesten etter publisering av endringer i disse tjenestevilkårene, utgjør aksept av disse endringene.

SEKSJON 20 - RETNINGSLINJER FOR RETUR

Den lovpålagte returfristen for forbrukere på 30 dager gjelder. Du kan be om retur innen 30 dager etter mottak av varene.

For å være kvalifisert for retur må varen være i samme stand som du mottok den, ubrukt eller ubrukt, med merkelapper fortsatt festet og i originalemballasjen. Du trenger også kvitteringen eller kjøpsbeviset.

For å avtale retur, vennligst kontakt oss på team@bergen-mote.com. Hvis returen din blir akseptert, sender vi deg et returskjema og instruksjoner om hvordan og hvor du skal sende pakken din. Returer uten forhåndsforespørsel om retur vil ikke bli akseptert.

Returkostnader
Kostnaden for å returnere varene bæres av forbrukeren.

Returadresse:

 • Adresse: 2. etasje, bygning 9, nr. 887 Changchun West Rd. Kina (Zhejiang) Pilot frihandelssone
 • By: Jinhua
 • Postnummer: 301015
 • Provins: Zhejiang
 • Land: Kina

  *Returer må meldes via vår kundeserviceavdeling. Ta først kontakt med oss på team@bergen-mote.com

  SEKSJON 21 - ANMELDELSER
  Anmeldelser Synlighet
  Synlige anmeldelser på nettstedet vårt er en del av vår revisjonspolicy. Dette betyr at hver anmeldelse du leser har blitt kontrollert for autentisitet ved hjelp av:

  - matche en ordre med anmeldelsen. Personen som legger inn en anmeldelse må ha lagt inn en bestilling på denne plattformen.

  Negative anmeldelser
  Negative anmeldelser vises ikke på nettstedet vårt. Omtalene vurderes imidlertid og den ansvarlige for denne anmeldelsen kontaktes for å finne en passende løsning.

  SEKSJON 22 - LEVERING
  Gjennomsnittlig behandlingstid for Norge er 1-3 virkedager. Etter dette vil det ta ca. 5-8 virkedager før varene blir levert. I noen tilfeller tar dette lengre tid pga nasjonale helligdager eller Covid-19-relaterte årsaker.

  Hvis du har spørsmål om frakt, vennligst kontakt team@bergen-mote.com

  SEKSJON 23 - NEKTER EN LEVERING
  Når du nekter en bestilling under levering, vil du være ansvarlig for kostnadene ved å returnere og behandle varen(e) i bestillingen din. Kostnaden for etterfylling er 150 kr per bestilling.

  Dersom en vare bringes til et hentested (etter at du ikke var hjemme) og du ikke har hentet den innen avtalt tidsramme, vil dette bli sett på som et avslag på en bestilling.

  SEKSJON 23 – KONTAKTINFORMASJON
  Spørsmål om vilkårene for bruk kan sendes til oss på team@bergen-mote.com